Sista veckan på mitt Intensive Fitness Program

Foten kändes mycket bättre idag, men jag är fortfarande öm och huden är alldeles känslig så ingen löpning. Däremot 60 minuter på crosstrainer i sweatsuit.

När jag klockan 11 mötter min tränare fick jag ställa mig på vågen. 74kg. Alltså -4,1 kg på två veckor. Känns helt okej! Vi bestämde dock att lägga i en sista växel den här veckan. Fick byta ut min yoghurt klockan 15 till två äggvitor istället. Gott med lite variation!

Styrketräningen var grym. Jag kände mig mycket starkare än vad jag gjort tidigare. Dessutom ökade vi vikterna och antal repetitioner på alla övningar utom bänkpress. Där ökade vi bara antalet repetitioner då stången fortfarande är för tung för att jag ska kunna ha vikter på. Körde 300 benböj med stång och vikt idag också. Det kändes ska jag meddela! Det är antagligen straffet för att jag inte kan springa..

På kvällen skippade jag thaiboxningen. Istället blev det crosstrainer+cykel i sweatsuit i 60 minuter. På kvällen blev det grillad kycklingfilé och kokta grönsaker. Hur smarrigt som helst!!

Det här inlägget postades i Intensive Fitness Program. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>